Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Lycon Spa

SoBerry Body Oil

SoBerry Body Oil

En frisk multibruksolje med jordbær ekstrakt, vitamin E og mandel olje. Kan brukes over hele kroppen, som en hånd-og fotmassasje eller i kombinasjon med SoBerry voks som en før- eller etterbehandlingsolje.

SoBerry Lotion

SoBerry Lotion

En frisk og hærlig duftende kropp,  hånd- og fot lotion. Med Jordbær ekstrakt, og beroligende kamille og arnica. En lett fuktighetskrem som gir en glatt og silkemyk hud.

SoYummy Soothing Lotion

SoYummy Soothing Lotion

En luksuriøs sjokoladeduftende body lotion, hånd- og fotkrem. Med nærende kakaosmør, vitamin E og beroligende Arnica. Denne lette fuktighetskremen etterlater huden glatt og silkemyk.

SoYummy Double Action Oil

SoYummy Double Action Oil

En supernærende olje til hele kroppen med kakaosmør, vitamin E og mandelolje. Brukes i samsvar med "So Yummy" Hot Wax for en "smertefri" hårfjerning istedenfor "Pre-waxing Oil" eller som en luksuriøs bade- og massasjeolje. Kan brukes hver dag eller etter behov.

Lycon Spa Ingrown-X-it Solution

Lycon Spa Ingrown-X-it Solution

Til kropp. Med salicylsyre, melkesyre, allantoin og arnica. En mildt exfolierende serum som behandler og forhindrer ingrodde hår og røde prikker. Et "must" etter voksing, barbering, elektrolyse og hårfjerningskremer. Spray direkte på etter voksing, svir ikke. Brukes hver dag etter dusjen.

Tea-tree Soothe

Tea-tree Soothe

En lett og frisk fuktende krem med rose, kamille og antibakteriell Tea-tree som forhindrer inngrodde hår og uren hud etter hårfjerning. Brukes hver dag på aktuelle områder for å opprettholde hudens friske utseende. Kan brukes i samsvar med Ingrown-X-it Serum.

Soothing Cream

Soothing Cream

Et nærende krem som gjenoppretter elastisiteten til tørr hud. Kan brukes hver dag eller etter voksbehandling for å berolige og normalisere huden. Med rose og kamille har den en nøytral og mild duft som passer alle med normal til tørr hud.

Body Exfoliant

Body Exfoliant

Med grapefrukt, sitron og bambus fibre som raskt avdekker tette porer og fjerner tørr hud slik at inngrodde hår løsner enkelt. En lett og kremete skrubb som er så mild at du kan bruke den hver dag. Herlig sitrusduft som virker oppfriskende.

Anti Bump Foaming Gel

Anti Bump Foaming Gel

Effektiv mot inngrodde hår og uren hud. Med Lemon Tea Tree som virker dypt utrensende uten å tørke ut huden. PH balansert kan brukes over hele kroppen inkludert ansikt. Arnica og Calendula er beroligende og legende ingredienser, brukes hver dag i dusjen.

Hair on Strike Cream

Hair on Strike Cream

Avansert kombinasjon av ingredienser gir denne hårreduserende kremen en bevist effekt etter få ukers bruk. Hår blir tynnere, lysere og veksten blir svekket. Med Chaparral plante ekstrakter, Papaya ekstrakt og A-vitamin. Brukes rett etter voksing på ren og tørr hud. Deretter to ganger om dagen.

Lycon SPA Ingrown-x-it

Lycon SPA Ingrown-x-it

Med sitron tea tree og fruktsyre, en mild men særdeles effektiv kombinasjon av ingredienser som minimerer ubehagelige ingrodde hår og urenheter i huden påfølgende hårfjerning med voks,barbering,laser elektrolyse og hårfjerningskremer.