Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Lycon Mailing List Lycon YouTube Channel Connect on Facebook      Norway Sweden

Om oss

Lycon NordicBringing painless waxing to scandinavia.

Lycon Nordic distribusjon ble opprettet 2009 og har som visjon å revolusjonere voks markedet i Norge. Vi ønsker å heve kvaliteten på voks behandlinger og tilby en velduftende og så å si smertefri opplevelse. Vår filosofi er at kunden settes i fokus og terapeuten kan tilby en skjønnhetsbehandling som skaper lojale kunder og gir et konkurranse fortrinn. Lycon brukes av eksklusive salonger og SPA verden over og imponerer stadig salong eiere, terapeuter og kunder.

Vi opplever at kunder forespør spesifikt Lycon behandlinger og i utlandet er kjendiser som Victoria Beckham, Sienna Miller og Minnie Driver faste kunder.

Ledige stillinger

Lydia JordaneGrunder og CEO.

Lycon voks ble utviklet på slutten av 70-tallet av terapeut Lydia Jordane som ønsket et bedre produkt enn det som fantes på markedet. Kriteriene for det nye produktet skulle være; mindre aggressiv på hud, effektiv og med god gripe evne.

Hun fant den rette kombinasjon av ingredienser og ryktene spredde seg fort. Salonger over hele Australia ville kjøpe hennes produkt og det tok ikke lang tid før Lycon voks ble etterspurt rundt om i verden også.

Lydia var den første som tok i bruk beroligende og fuktgivende ingredienser som azulene, aloe vera, kamomille, rose og lavendel i hårfjernings voks. Idag reiser Lydia og hennes medarbeidere verden rundt for å lære opp terapeuter i Lycons unike hårfjernings teknikk og hjelper salonger å utvikle seg til å bli best mulig innen hårfjerning.

Lycon er idag verdensledene innen kvalitetsvoks og brukes rundt om i verden hos ledende SPA og salonger som frekventeres av modeller og kjendiser. Lycon sine produkter er varemerket og patentert.